Länge sen man skrev 2.0

När jag skrev sist så var det ju lite oro inför ev arbetslöshet. Å jorå, jag var en av dom som fick gå. Slutade på Gustav R Johansson Betonghåltagning sista januari i år. Men jag var inte arbetslös så länge. Ca 3 timmar tog det innan ryktet gick och jag fått nytt jobb.
Så jag jobbade ett par veckor hos Växjö Diamantborrning, innan dom ringde och behövde hjälp på GRJ igen. Å där har jag varit sen dess. Nu har jag fått en tillsvidareanställning, vilket är detsamma som fast anställning. EGENTLIGEN betyder det bara att jag fått en månads uppsägningstid igen. Nåja, bättre än inget. MEn jag hade faktiskt sett fram emot åtminstone 2 veckors arbetslöshet. Var liksom inställd på det :)

Arbetet på Krogen går kanon. Vi är ett bra team som jobbar. Inga slitningar å alla verkar vara vänner. Sånt är kul.
Tyvärr har jag blivit tvungen att gå ner lite i arbetstid nu, då jag har dottern varannan vecka. Det blir långt mellan arbetspassen, så man hinner sakna alla. Jag trodde att jag skulle bli arbetslös och kunna ha dottern på veckorna och jobba på helgerna- men jag har nog aldrig jobbat så mycket som nu, haha. Dessutom måste vi lära upp någon ny nu när jag kommer vara borta lite.
Har fått äran oxå att få vara med och sköta marknadsföringen oxå. Jäkligt kul att få vara lite mer delaktig. Förra veckan hade vi White weekend. Det var en succe, vilket var kul iom att jag liksom var pappa till idén. :)
Sen fick jag ett erbjudande jag liksom inte kan tacka nej till. Men det håller jag för mig själv tills dess att det blir officiellt.

Som ni ser så kantas livet av ganska mycket jobb. Man får passa in och festa och umgås med vännerna när tid finns liksom. Kanske att det blir lite fest på fredag. Greggan och Johan verkade lite sugna. Ska försöka få ihop lite fler och se till att det blir ett "jäkla ös", hehe.

Har börjat spara till resa. Har ett enormt sug efter att få njuta av ett par veckors ledighet med sol, bad och äventyr.