Had a bad day...


Jobbekväll

scheizze så mycket folk det var ikväll. Vi hade räknat med max 300-400 pers och hade personalstyrka därefter, men istället var där ca 760. Vi var tre vakter, en entrevärd och två mingelvärdar. I barerna var det oxå för lite folk.

Som tur var så hände inga större grejer, så vi klarade biffen. Men något måste nog göras snart om det ska funka.

Aja, hursomhelst en bra kväll med många trevliga gäster.
Nu är en annan trött och ska njuta av en helledig dag framför mig.

*poff, i'm outta here*

Är det helg nu?

Lasse kom hem till mig igår. Vi käkade pizza och kollade film. Drack ett par öl till filmen, och blev ju genast sugen på mer. Så jag åkte ner till E, där danne och hans höna satt. Drack några öl med dom tills jag och dannes polare Martin gick vidare till Oleo.
Länge sen jag fick en rotblöta faktiskt. Å billigt blev det oxå. Betalade för två öl, sen blev jag bjuden hela kvällen. Massa stammisar som tyckte det var SÅÅÅÅ kul att se mig privatklädd för en gångs skull, så dom ville bjuda på öl, haha
Kul att va omtyckt ju ;)

Efter stängning blev det hamburgare, taxi hem och sen march i säng.
Uppe halv sju imorse...Puuuh! Tur jag inte skulle köra en massa idag
Jobbade till två, så nu är jag helt slut. Ska sova ett par timmar innan jag går på nästa pass kl 23 ikväll.
LEDIG IMORGON!!!!!
Så här kommer jag se ut då


HAHAHAHAHAHA!




Vad vore livet utan lite torr humor??? :)

Real or fiction?




Tack henke för tipset :)

Ett geni i arbete


Coordination is a must :)


Mittvoch! (stavning?)

Idag är det onsdag. Lill-lördag. Pig-lördag.
Var såå sugen på att gå ut och dricka öl och kolla på fotbollen. Men ingen jag känner är ledig ikväll...Suck!

Har varit duktig och tränat idag. Tog en rask promenad till gymmet. Tog 25 minuter ungefär och gymmade sen i 45-60 minuter. Sen en lika rask promenad hem igen. Så nu sitter man här nyduschad och sluut! "Duktig ponke"

Har fått lite åldersnoja. Överallt man ser, så ser man massa förälskade par. Dom flesta av mina kompisar lever i relationer, medans jag lever singelliv. Å inte ens singelliv...Jag lever som en gift, fast jag är singel...Raggar aldrig på krogen, festar nästan aldrig och träffar samma människor hela tiden. Aja, kanske bara är en formsvacka. Dom säger ju att även solen har sina fläckar, haha

Hörde på radion idag om "nedräkningsmannen". Hörde inte hela reportaget, men han hävdade att man kan räkna ut den minimiåldern på sin partner. Om mannen är, säg 36 år, så tar man hans ålder delat på två, vilket blir 18. Sen lägger man till sju år, då hamnar man på 25. Det är den yngsta åldern på tjejen.
Ska man räkna ut äldsta ålder så tar man mannens ålder minus sju. och sen gånger två. 36-7=29x2=58. Alltså ska en 36 årig man hålla sig till kvinnor mellan 25-58 år. Snacka om valfrihet ;)
Själv gillar jag yngre tjejer. Men hallå, det är väl inte mitt fel att min smak stannat i växten heller? haha


Var sjutton är solen?



Krogjobbet då?

Jorå, så att eee', man jobbar ju lite extra oxå. Arbetar varannan helg som dörrvakt/entrevärd.


En dörrvakt kan se ut så här:





Eller så här:            

 


Vem möter du helst ;)

En dörrvakts jobb (fritt saxat från wikipedia):

En dörrvakt är en person som övervakar entrèn vid till exempel nattklubbar, discon eller danshak

Dörrvakter som ofta också kallas entrévärd, krogvakt etc. är inte samma sak som en ordningsvakt. Vem som helst får kalla sig för dörrvakt eller krogvakt, de flesta krogar och klubbar har helt slutat använda Entrévärdar och kallar det istället vakt eller Dörrvakt.

En dörrvakt lyder inte under polisen och är anställd av krögaren. Dörrvakten begär legitimation och ingår civilsrättsliga avtal med allmänheten, typ, "vill du komma in här, måste du visa att du är över 18 år" En dörrvakt/entrévärd äger inga befogenheter, utan har samma rättigheter och befogenheter som envar. Dörrvakten får inte använda våld för att avvisa någon, utan måste tillkalla ordningsvakter eller polisen. Dörrvakten får däremot bistå ordningvakten att avvisa stökiga personer



Vad är det nu jag sysslar med på dagarna?

Jo, jag jobbar som betonghåltagare, vilket betyder att jag åker runt på olika byggen och renoveringar. Jag borrar runda hål och sågar fyrkantiga hål i väggar, tak och golv.


Runda hålen kan va för genomföringar av rör, el och ventilation.
Hörnborrning för friläggande av betongblock



Fyrkantiga hålen kan vara dörröppningar, fönster, schakt genom golv och tak osv....
GolvsågHandhållen betongsåg



Vi bilar även sönder betongen. Antingen med handhållna maskiner eller stora maskiner som går på larvfötter.


Dettar är givetvis ett tungt, skitigt och otacksamt jobb. Men fördelen är att det är fritt. Jag får se mycket som jag aldrig fått se om jag jobbat på industri tex... Dessutom så är ju inte lönen helt fel, då jag är nästintill outbildad

Tisdag!

Fan va veckan går sakta. Bara tisdag och jag är skittrött.
Sov illa inatt. Somnade inte förrän halv tre, och sen ringde klockan vid sex redan. Med ögonen hängande längs kinderna drog jag mig ur sängen.
Men jobbet har gått ganska bra. Slitigt som ett djur för att få grejerna på plats. Sen var det bara att köra. Gött!

Sicken tuff helg jag har framför mig. Jobbar som vanligt mellan 07-16 på fredagen, med borrningen. Sen jobbar jag mellan 22-03 på krogen. Lördagen ska jag köra extra på mitt vanliga jobb, vilket innebär att jag börjar 08 på morgonen. Typ fyra timmar sömn däremellan. Krogen på kvällen igen och sen jobbar jag hela söndagen igen... Funderar allvarligt på att byta bort en av kvällarna på krogen. Frågan är väl vad sjutton man ska göra DÅ?

Fick reda på att vi ska ha personalfest söndagen den 6 Juli. Det är vi som jobbar ihop på krogen som ska ut på landet och partaja lite. Försökte ta ledigt på måndagen, men lyckades sådär...Surt sa räven!

Nu får det vara nog för ikväll. Ses och hörs.
Tjingeling

Haha, visste jag väl!

Som jag skrev i första inlägget så visste jag att jag inte skulle skriva ofta..En gång per år typ.
Fast denna gången skriver jag inte pga att jag mår kass, utan tvärtom.
Mår bra faktiskt :)

Går bra på mitt dagjobb. Fast jag längtar efter semester, men det gör nog många av oss knegare nu.
Nattjobbet går kalasfint. Jobbar kvar som entrevärd/dörrvakt. Trivs som sjutton!

Träningen går sisådär. Har varit sjuk en hel massa på sistone, men ska ta tag i det nu i sommar igen.

Börjar känna av en viss åldersnoja. Folk i min närhet börjar åjja sig över min ålder. Wtf! Åldern är ju bara en siffra på körkortet. Man är aldrig äldre än man gör sig tycker jag. Vill jag umgås med folk som är yngre eller äldre så gör jag det oavsett vilket.

Aja, det var alles fur denna gången. Hörs om ett år igen, hihi!